Kostnad för stenläggning i Uppsala

Innan du fixar stenläggning i Uppsala vill du troligtvis veta hur mycket det kan kosta. Alla markarbeten kostar pengar, oavsett vad det gäller. Självklart kostar även stenläggning en del pengar, trots att priset kan variera avsevärt beroende på vad för sten du använder dig av och vem som utför jobbet. Det går faktiskt att komma undan rätt billigt om du gör noga research och vet var du ska leta efter material. Vill du ha väldigt exklusiva stenar kostar det självklart därefter. Oavsett hur du önskar att din stenläggning blir är det något som garanterat kommer ge din trädgård eller uppfart ett lyft rent utseendemässigt. Det kommer ge hela bostaden ett trevligare intryck och en mysig och härlig känsla.

Totalpriset för stenläggning Uppsala

Vad totalpriset för en Effektiv stenläggning Uppsala landar på beror på flera olika faktorer. Primärt är det tre faktorer som påverkar vad totalpriset blir. Det är underarbetet, kostnaden för materialet och anläggningskostnaden. Underarbetet för stenläggning i Uppsala är något som många missar att räkna på. Priset för underarbetet beror på vilken kvalité din mark har. Du kan räkna med ett kvadratmeterpris på mellan 350 och 400 kr för förarbetet. Det inkluderar bortgrävning av dåliga, gamla massor, tilläggning av nya massor, packning och avdragning. Materialkostnaden består av kostnaden för all sten. För 200 kr kan du få betongvaror och för ett lite dyrare pris på 400 kronor kan du få vacker natursten. Självklart varierar även dessa priser, men det är en uppfattning du kan utgå efter.

Anläggningskostnad för stenläggning

Sist men inte minst har vi anläggningskostnaden, som har den tredje och sista faktorn som påverkar priset för en stenläggning i Uppsala. Du kan räkna med ett pris mellan 250 och 350 kronor per kvadratmeter i anläggningskostnad, beroende på vem som utför din stenläggning i Uppsala.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *