Fastighetsservice i Stockholm

Låt detta företag hjälpa dig som är bosatt i Stockholm med din fastighetsservice så att du kan spara tid till annat! Detta är ett företag som hjälper dig att finna en komplett och hållbar lösning inom förvaltning, entreprenad samt ROT redan idag. Företaget sysslar med allt från mindre inomhusarbeten, till stora renoveringar och inte minst utomhusarbeten. De arbetar aktivt för att erbjuda samtliga kunder en mycket hög standard och här finner du dig i trygga händer.

Proffsen inom fastighetsservice i Stockholm

Oavsett om det handlar om en trist trappa som du önskar få fixad, ett dörrhål som är dumt placerat, att få hjälp med icke godkänd el eller lister som aldrig tycks bli ditsatta. Detta är företag som hjälper dig med allt inom fastighetsservice. Företaget sysslar med eftertraktad fastighetsservice Stockholm där de gör sitt yttersta för att nå en hög kundnöjdhet där du ska uppleva att du bli väl omhändertagen och att dina behov blir hörda. Inomhusarbeten som målning, renovering och elarbeten till utomhusarbeten som stensättning, altaner samt trappor. Allt från de stora till de mindre projekten tas här an och genomförs i relation till en mycket hög standard.

Med en bred kompetens

Detta är ett företag som erhåller personal som besitter breda och goda kunskaper inom många områden inom fastigheter och tillhörande service. Här möter du allt från byggingenjörer, till diplomerade projektledare samt arbetsledare inom bygg. Detta är företaget som erbjuder dig en hjälpande hand för att finna en komplett lösning. Företaget tillhandahåller ett flertal tjänster att välja mellan för att finna rätt för dig. Allt från att hjälpa dig som önskar renovera delar av ditt hus, hjälpa dig som önskar göra en totalrenovering eller dig som vill bygga ut. Företaget arbetar även med att renovera kök och badrum samt med att utföra service hos dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *