En flyttstädning i Nacka

Det kan kännas som onödigt att anlita en flyttstädning i Nacka men då har du inte riktigt tänkt igenom allting. Väljer du att städa själv innan din flytt så är det du som kommer stå för ansvaret. Ifall mäklaren och köparen inte är nöjda efter att du har städat så kommer de att anlita en Produktiv flyttstädning nacka för att göra klart jobbet. Då har du inte bara spillt din tid utan även dina pengar. Det är nämligen du som kommer att få betala det kalaset. Hade du istället anlitat en firma för flyttstädning direkt så hade det varit deras ansvar att se till att din lägenhet eller hus i Nacka var i toppskick när det lämnas över till nästa ägare.

Vad kostar det?

Ofta så kan du få ett väldigt bra pris hos din mäklare då de allt som oftast har avtal med städfirmor när de säljer bostäder. Det är en service som mäklaren vet kommer att generera kunder då de allra flesta verkligen hatar att städa. Därför kan du komma undan ganska billigt. Det är svårt att säga exakt pris då det utgår från kvadratmeter bland annat men har du en lägenhet på cirka 50 kvm så ska du inte bli förvånad om du kommer undan med ett pris under 2000 kronor. Det beror såklart också på hur smutsigt det är och hur lång tid det tar för firman.

Du kan också jämföra

Vill du inte ta erbjudandet från din mäklare, eller ifall du inte har fått något, så kan du jämföra flyttfirmor och vad de erbjuder. Kolla lite recensioner från tidigare kunder och se vad de säger. Genom att göra så kan du slippa anlita de dåliga firmorna som folk avråder från. De flesta firmor i Nacka som erbjuder flyttstädning håller toppklass dock.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *