BRF i Göteborg skaffar laddstolpe

När en BRF i Göteborg ska skaffa laddstolpe eller laddstation till sina medlemmar börjar det förstås alltid med att någon påtalar behovet. Behovet uppstår när en ny elbil har införskaffats och medlemmen inser att det inte alltid är så lätt att hitta bra laddplatser ute på stan. Ofta är det fler i föreningen som upplever precis samma sak och då blir den självklara slutsatsen att det måste finnas tillgång till laddstolpe även i denna BRF i Göteborg. Vi är experter på att hjälpa till med sådana här projekt så ta gärna kontakt med oss för frågor eller förutsättningslösa diskussioner till att börja med. Hur stort är behovet och hur ser parkeringslösningen ut idag för medlemmarna? Sådant behöver vi veta för att kunna ta fram en offert.

Stämmobeslut eller styrelse

En BRF är ju alltid en förening där medlemmarna ska vara delaktiga och att installera laddstolpe i Göteborg och bostadsrättsföreningen där är en viktig fråga för många. Att installera Effektiv Laddstolpe BRF Göteborg är ju något som genererar extra medlemsnytta både nu och i framtiden. När alla är överens så är det bara att sätta igång. Vi är experter på att installera laddstolpar i både små och stora BRF i Göteborg och vår personal har lång erfarenhet av att hitta de perfekta lösningarna från fall till fall.

Process laddstolpe BRF Göteborg

Som nästan allt annat är det en process och vi är förstås väl rustade att hjälpa till med allt som behövs från början till slut. Placering av laddstolpar och hur elförsörjningen på plats ser ut är två viktiga saker att titta på från start. När vi vet det går vi vidare med installationen och ser till att varje laddstolpe eller laddstation blir utrustad med den teknik föreningen valt för sina medlemmar. När allt är klart är det bara uthyrningen av de eftertraktade platserna som återstår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *